A Barcelona szurkolói a saját csapatbuszukat dobálták meg

A Barcelona labdarúgócsapatának szurkolói szerdán a PSG elleni Bajnokok Ligája mérkőzés előtt véletlenül a saját csapatuk buszát dobálták meg kövekkel és petárdákkal. A katalánok tervei szerint megfélemlítették volna a párizsiakat, de a nagy füstfelhőben tévedésből a saját járművüket támadták meg.

A szerdai nap nem úgy alakult a Barcelona szurkolói számára, ahogy azt előzetesen tervezték. A PSG elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágójának felvezetése során a drukkerek igyekeztek pokoli hangulatot teremteni, de a célzott támadás a saját csapatuk buszát érte.

A mérkőzésen a Barcelona előnybe került Raphinha góljával, de Ronald Araújo kiállítása után a francia bajnok kihasználta az emberelőnyt és 1–4-re győzött, ezzel 6–4-es összesítéssel bejutott a legjobb négy közé.

A keddi programban a Borussia Dortmund 4–2-re legyőzte az Atlético Madridot, így 5–4-es összesítéssel ők is továbbjutottak.

A szerdai programban a Manchester City a Real Madridot fogadta, az első mérkőzés 3–3-as döntetlennel zárult. A visszavágón a Real Madrid büntetőpárbajban legyőzte a címvédő Manchester Cityt, így ők jutottak tovább a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. Ellenfele a fináléba jutásért az Arsenalt kiejtő Bayern München lesz, amely a müncheni visszavágón 1–0-ra győzött, így 3–2-es összesítéssel került a legjobb négy közé.

Ugyanezen az estén a Bayern München az Arsenal ellen lép pályára, az első találkozó 2–2-es eredménnyel ért véget. A Bayern München (német)–Arsenal (angol) mérkőzésen 1–0-ra diadalmaskodott a német csapat, Joshua Kimmich góljával biztosítva a továbbjutást.

: MARCA in English (Twitter), 2024. április 16. : MARCA in English (Twitter), 2024. április 17.