Siklóernyős baleset: Youtuber 25 métert zuhant

Anthony Vella youtuber szerencséjének köszönheti, hogy túlélte a 25 méteres zuhanást, amely során több csontja is eltört. A földet érés után alig tudott felkelni, hogy segítséget kérjen.

Nemrégiben egy amerikai youtuber, Anthony Vella, motoros siklóernyőzést szeretett volna videóra venni Texasban, de a mutatvány rosszul sült el, és 25 méter magasból a földre zuhant. A TMZ beszámolója szerint a baleset során Vella sikoltozott a fájdalomtól, és az Apple intelligens személyi asszisztensét, a Sirit kérte meg, hogy hívja a 911-et.

A balesetnek két szemtanúja is volt, akik segítségére siettek, hogy kapcsolatba léphessen a mentőkkel és a feleségével. A TMZ információi alapján a férfi 80 kilométer/óra sebességgel repült, mielőtt a magasból a földre zuhant. Vella később elmondta, hogy a baleset előtt kihagyott egy lépést az ellenőrzési folyamat során, ami a siklóernyő összeomlásához vezetett.

Az esés következtében Vella nyak-, hát-, kar- és medencetöréseket szenvedett, és kórházba szállítása után megműtötték. Felesége közösségi oldalán megosztott egy üzenetet, amelyben kifejezte háláját a támogatásért, és izgatottságát, hogy férje hamarosan visszanyerheti erős és eleven énjét.

A youtuber az egész zuhanást videóra vette, amelyet a cikkben megtekinthetnek. Az Indamedia Csoport etikai okokból úgy döntött, hogy ebben a cikkben nem helyez el reklámokat.