Bödőcs Tibor új paródiájában Karácsony Gergely férfivá válását emlegeti

Bödőcs Tibor humorista legújabb videójában az M1 híradójának stílusát gúnyolja ki, számos közéleti személyiséget és politikai helyzetet parodizálva.

A Karinthy-gyűrűs humorista által készített paródia videója a nyolcvanas évek hangulatát idézi meg, miközben a 2020-as évek közmédia híradásait veszi célba. A Bödőcs-híradóban többek között Vlagyimir Putyin, Orbán Viktor, Karácsony Gergely, Dzsudzsák Balázs és az MSZP is megjelenik, különféle abszurd hírek keretében.

A videóban elhangzott "hírek" között szerepel, hogy Magyar Péter megette a saját anyját, egy orosz-magyar csúcstalálkozót tartottak Szentpétervárott, és hogy Putyin elnök örökbe fogadta Dzsudzsák Balázst. Emellett Kant 300. születésnapjára békemenet indult, Orbán Viktor pedig egy üveg tokaji aszúval és egy magyar vármegyével ajándékozta meg az orosz elnököt.

A paródia további elemei között szerepel Kirill pátriárka és magyar biztonságpolitikai szakértők közös kalasnyikov-szentelése, Orbán Viktor floridai látogatása, a bicskei áldozatok bocsánatkérése, valamint koraszülöttmentő tankok átadása a Heim Pál gyermekkórháznak.

A videóban az MSZP pasziánszklubként való átalakulását is említik, Gyöngyösi Márton körülmetélését az amerikai nagykövetségen, és egy részeg balos csőcselék által eltávolított Schmidt Mária-tetoválást. A paródia egyik legprovokatívabb állítása szerint Karácsony Gergely férfivá műttetné magát.

Bödőcs Tibor paródiája a "Rendszerváltás hátulról" című "nemzeti pornófilm" bemutatásával zárul, amelyet Rákay Kálmán rendezett. A videó a humorista szokásos stílusában, szatirikus és túlzó elemekkel teli módon szólaltatja meg a közéleti eseményeket és személyiségeket.