„Nem töröltem ki a telefonszámát” – Sári Évi az édesanyja elvesztéséről beszélt

Sári Évi a Palikék Világa by Manna Ilyen az élet című műsorban osztotta meg érzéseit édesanyja elvesztésével kapcsolatban. A színésznő elmondta, hogy az idő múlásával sem csillapodott a fájdalma, és még mindig hiányzik neki az anyukája irányítása és támogatása.

Sári Évi beszámolt arról, hogy az évek során nem lett könnyebb megbirkózni az édesanyja hiányával. "Korábban hallottam másoktól, de valahogy hihetetlennek tűnt, hogy hiába telik az idő, nem lesz könnyebb. Nyilván hozzászokik az ember az érzéshez, de nem könnyebb. Fura volt ezt hallani, és most tapasztalom is a mindennapokban. Minden helyzetben eszembe jut, hogy de jó lenne felhívni, de jó lenne elmondani neki... Lehet, hogy viccesen hangzik, de nem töröltem ki a telefonszámát" – mondta a műsorban.

A színésznő azt is elárulta, hogy gyakran gondol arra, milyen tanácsot adna neki az édesanyja egy-egy helyzetben. "Eszembe jut mindig, hogy vajon most mit gondolna, milyen tanácsod adna egy adott szituációban. Tök fura, hogy nincs ott az előadásaimon. Ő rendszeres nézője volt, nyilván nem úgy már az utóbbi években, mint eleinte, amikor nélküle Debrecenben nem volt előadás, de nagyon sokszor ott volt. A legnagyobb rajongóm volt természetesen. Nagyon fura, pláne hogyha Debrecenben vagyok, és most úgy hozta az élet, hogy volt egy új bemutatóm ott. Az egész fura érzés volt, hogy megyek haza kvázi, de nem megyek hozzá, nem kell beültetni őt az előadásra. Egészen fura érzés" – magyarázta Sári Évi.