A pápa ördögűzője folytatást kap

Jó hír a horror szerelmeseinek: Russell Crowe újra ördögűző papként tér vissza a vászonra, miután a tavalyi A pápa ördögűzője című filmjük sikere után a producerek bejelentették a folytatást.

Russell Crowe a Sony égisze alatt készült A pápa ördögűzője című horrorfilmben vállalta el a pimasz ördögűző pap szerepét, és a film producerei most örömteli hírt közöltek a rajongókkal: érkezik a folytatás. A mozikasszáknál is sikeres alkotás Gabriele Amorth atya, egy olasz katolikus pap és ördögűzőírásai alapján készült, aki 91 éves koráig szolgálta a Vatikánt, és több tízezer ördögűzést hajtott végre élete során. A film története szerint Crowe által megformált atya egy fiatal fiú megszállottságának nyomába ered, és végül egy évszázados összeesküvést tár fel, amit az egyház igyekezett eltitkolni.

A készítők több részben gondolkodnak, ami arra utal, hogy Amorth atya feljegyzéseiből egy új franchise születhet, hasonlóan a Démonok között sorozathoz, amely a paranormális jelenségeket kutató Warren-házaspár írásaira épült. Mielőtt azonban Crowe a folytatás munkálataiba kezdene, a közönség láthatja őt a The Exorcism című horrorban, amely július 4-től lesz megtekinthető a hazai mozikban.

: (via IGN)