Varga Viktor mezítlábas nyarat és tűz-show-kat tervez

Varga Viktor énekes az Instagramon keresztül jelentette be, hogy a nyári szezonban nem fog lábbelit viselni, és új, látványos tűz-show-kkal készül.

Április 29-én Varga Viktor egy Instagram-posztban hozta nyilvánosságra, hogy a kellemes időjárás érkezésével ideiglenesen elköszön a cipőitől. Az énekes határozott szándékát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a következő hónapokban nem kíván lábbelit hordani, és ezt a természetközeli életmód jegyében teszi.

Végre itt a mezítlábas félév! Soha többé nem veszek fel lábbelit ezen a nyáron! – fogalmazott Varga Viktor a közösségi médiában.

A bejelentését egy olyan fotó kísérte, amelyen papucsát a nadrágjához erősítve látható, ami alapján arra lehet következtetni, hogy a kép elkészítésekor már nem viselt lábbelit, bár a lába nem látható a képen. Az énekes Instagram-történetében további képeket is megosztott, amelyeken látható, ahogy mezítláb sétál és autót vezet, bár utóbbi nem igazán kellemes élménynek tűnik.

Varga Viktor nem csak mezítlábas életmódjával, hanem extrém cselekedeteivel is gyakran sokkolja követőit. Ilyen volt például élete legfurább tetoválása, egy hónaljkutya, vagy amikor a dunai árvíz hatására írt dalának előadása közben szó szerint felgyújtotta a barátját.

– Új játékokkal bővül a színes kis tárházam, úgy néz ki, a nyáron szuper tűz-show-kkal bővülnek az előadások Nagy Balázs barátom és csapata által. Nagyon élvezem, hogy játszhatok, most már szó szerint is a tűzzel, és hogy felgyújthatom egy égő katanával Balázst a legújabb Árvizes dalomra, amit hamarosan klipként is láthattok. A dal különlegessége, hogy egy hónappal az árvíz előtt írtam, anélkül, hogy tudtam volna, mi lesz velem, az intuícióim erősek, figyelni kell, a szavaknak pedig hatalmas ereje van! – nyilatkozta korábban az énekes.

: Varga Viktor Instagram-posztja (2023. április 29.) : Varga Viktor különös fogadalmat tett (2023. április 30.) : Varga Viktor ezennel megnyitotta a mezítlábas szezont (2024. május 1.)