Szabó Zsófi és a múlt: Eladta az egykori közös lovát

Szabó Zsófi, a Mokka műsorvezetője, aki hosszú ideje a lovaglás és a lovak szerelmese, most végleg lezárta Shane Tusuppal való kapcsolatát azzal, hogy eladta az utolsó közös emléküket, egy lovat.

Szabó Zsófi már kamaszkorától kezdve a lovaglás megszállottja volt, és több lovat is tulajdonolt korábban. 2022 januárjában még Shane Tusuppal, akkori párjával együtt örömmel jelentették be, hogy egy új családtaggal, Next Diamonds nevű lóval bővült a "családjuk", melyet egy online liciten szereztek meg. Azonban a kapcsolatuk májusban véget ért, és a Blikk információi szerint Szabó Zsófi a szakítás után megvált a lótól, amely rossz emlékeket idézett fel számára.

Shane Tusup a ló megvásárlásakor még arról beszélt a Story magazinnak, hogy a lovak iránti szenvedélyük közös pont volt közöttük, és az édesanyja is versenyszerűen lovagolt. A holland sportló vásárlása egyfajta eljegyzési ajándékként is szolgált, hiszen Tusup nem sokkal később meg is kérte Zsófi kezét. A boldogság azonban nem tartott sokáig, és a kapcsolatuk agresszív viselkedés miatt ért véget.

A lovas körökben terjedő hírek szerint Szabó Zsófi még abban az évben megszabadult a lótól, amelyet egy ismert lovas oldalon kínált eladásra. Egy ismerőse szerint bár kívülről úgy tűnhetett, hogy közösen vásárolták meg a lovat, valójában Szabó Zsófi volt a tulajdonosa, és az eladás teljesen természetes lépés volt részéről. A lovak érzékeny lények, és Next Diamonds, noha gyönyörű és jól nevelt állat volt, minden találkozás során emlékeztette Zsófit a Shane-nel való kapcsolatára, amit már nem kívánt fenntartani.

Szabó Zsófi nem kívánt nyilatkozni az ügyben, de az interneten található hirdetésből kiderül, hogy a lovat ötmillió forintnál nagyobb összegért kínálták eladásra. A hirdetés szerint az akkor ötéves állat versenyben is megállta a helyét, és amatőr, valamint profi lovasok számára is ideális választás lehetett.