Pest megyei rendvédelmis és élettársa éveken át bántalmazta kiskorú lányait

Vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség egy korábban rendvédelmi szolgálatot ellátó férfi és élettársa ellen, akik éveken keresztül szexuálisan és fizikailag is bántalmazták a férfi és az élettársa kiskorú lányait.

A Központi Nyomozó Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi, aki negyvenes éveiben jár és Pest megyében szolgált, valamint élettársa több évig visszaéltek a rájuk bízott kiskorúak bizalmával. A vádirat szerint a férfi már 10 éves koruktól kezdve bántalmazta a saját és az élettársa lányát is. Amikor a gyerekek ellenálltak, a férfi veréssel vagy megöléssel fenyegette őket, ezzel törve meg az ellenállásukat.

Az élettárs is aktívan részt vett a bántalmazásban, többször kényszerítve a lányokat a szexuális aktusok elviselésére. A férfi az élettársát is rendszeresen bántalmazta, olykor annyira, hogy a nő csontjai is eltörtek.

A férfi jelenleg letartóztatásban van, míg élettársa, aki a nyomozás során részben beismerő vallomást tett, négy hónap letartóztatás után házi őrizetbe került. A férfi tagadja a bűncselekmények elkövetését, de ellenük többszörösen minősített nemi élet szabadságát sértő bűncselekmények, kiskorú veszélyeztetése, súlyos testi sértés és személyi szabadság megsértése miatt emeltek vádat a Fővárosi Törvényszéken.

A második cikk, amely a CIG Pannónia biztosítótársaságot érinti, nem kapcsolódik az első cikk témájához, így az információk nem kerülnek beillesztésre az eredeti cikkbe.