Majoros Hajnalka és Hugh Hefner találkozója

Majoros Hajnalka a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban mesélt arról, hogy évekkel ezelőtt találkozott a Playboy alapítójával, Hugh Hefnerrel, és szívszorító vallomást tett a gyerekkoráról.

A műsor előzetesében elhangzott, hogy Majoros Hajnalka, aki korábban playmate-ként is ismert volt, 2006-ban Los Angelesben járt Hefner villájában. A beszélgetés során Hajdú Péter érdeklődött afelől, hogy készültek-e aktfotók, amire Majoros Hajnalka azt válaszolta, hogy "Voltak, persze!". Emellett megemlítette, hogy ellátogatott Hefner "híres barlangjába" is.

A modell a találkozásról szólva azt mondta, teljesen sokkhatás alatt állt, és alig hitt a szemének, hogy valóban megtörténik az, amiről korábban csak hallott. A történtek további részleteiről a műsor pénteki epizódjában esik majd szó.

A műsorban Majoros Hajnalka meghatóan beszélt a gyerekkoráról is, amelyről még a műsorvezető is megjegyezte, hogy nem lehetett felhőtlen. A kamerák előtt sírva fakadt, amikor az apával és a családdal való kapcsolatáról beszélt. "Ez az apa-lánya, család kapcsolatunk, amiben mi benne voltunk, én erre úgy tekintek vissza, hogy én kaptam ennyi sok rosszat, ott hagytok, és nem akarok erről tovább így... Egyszerűen nincs itt az az idő, nincs még az az idő, amikor én erről tudjak beszélni" – mondta el megtörten.

A nagyszülőkkel kapcsolatban pedig elmondta, hogy az anyai nagymamájával nagyon jó volt a kapcsolata, ám ő sajnos nagyon hosszú betegség után hunyt el. Hajnalka 13 éves korában látta a nagymamája küzdelmeit, aki az édesanyja karjaiban hunyt el.

Hugh Hefner 2017-es halála után Majoros Hajnalka, aki akkor még Dundika néven volt ismert, egy közös képet is megosztott az Instagramon, amelyet Hajdú Péter is elővett a műsorban.

Beköltözve Hajdú Péterhez minden pénteken 19 órától látható!